top of page

Våre partnere

Monnit Logo LR.jpg

iOTHubs samarbeider tett med Monnit Corporation i USA (Utah) vedrørende sensorplattform og sensorteknologi. Selskapet ble etablert tilbake i 2010 med formål om å kapitalisere på den fremvoksende trenden med å koble til, overvåke, samt kontrollere maskiner og "ting" i vårt daglige miljø.

Selskapets sterke bakgrunn innen teknologiutvikling, produksjon, markedsføring og salg gir Monnit evnen og ferdighetene som trengs for å kunne være den foretrukne partneren på komplett trådløs sensor plattform og teknologi i B2B segmentet. Monnit leverer en av markedets bredeste sensorporteføljer kombinert med høy kvalitet til en særdeles konkurransedyktig pris.

 

Sistnevnte var avgjørende for iOTHubs. På toppen tilbyr selskapet åpne API-er med solide integrasjons-muligheter inn mot andre systemer og plattformer!

iMonnit-Enterprise-Solution.jpg
Cedel_norge.png
logo-white-2.png

Cedel er et ingeniørbyrå som arbeider med prosjektering og utvikling av komplekse prosjekter innen fornybar energi. Cedel Norge AS samarbeider tett med Cedel BV Nederland.

Med Cedel sin Cemm løsning er det enkelt å få oversikt over forbruk og produksjon. Cemm koblet direkte i AMS via HAN-plugg viser samlet forbruk rett fra AMS i sanntid. Ved å montere modbus målere kan flere kurser måles. Alt kan overvåkes i et bilde i alle nettlesere.

ConsultX_Cedel_CEMM_Large.jpg
bottom of page